SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning

TRÄNARE 2023-24
Ovan från vänster: Sanna Noren, Emil Lindholm, Filippa Gustafsson

HUVUDTRÄNARE / HEAD COACH

Sanna Norén

073-918 53 33

Sanna har tränarutbildning 4B. Sanna är också utbildad Hälsopedagog/Personlig Tränare. Hon har som tilläggsutbildning gått bland annat GTU1. Sanna har flera års erfarenhet som poängdomare på A/klubbtävlingsnivå och har genomgått Svenska konståkningsförbundets teorikurs för Tekniska Specialister. Sanna går att boka som koreograf för klubbens åkare.  

 

ÖVRIGA TRÄNARE:

 

Filippa Gustafsson

Filippa är A-åkare och  har tränarutbildning 2A och kommer arbeta halvtid för KKTV med alla våra grupper. Filippa finns tillgänglig som koreograf.

 

Emil Lindholm

Emil är aktiv A-åkare för klubben har tränarutbildning 2A och kommer framförallt att vara tränare för skridsjoskolan, fortsättningsgruppen och våra yngre tävlingsåkare. Emil finns tillgänglig som koreograf samt klipper musik åt våra tävlingsåkare.

 

Ella Eriksson

Aktiv B-åkare, tränarutbildning grund. Tränare för skridskoskolan och fortsättningsgruppen. Ella finns tillgänglig som koreograf.

 

Lovisa Gustafsson

Aktiv B-åkare, tränarutbildning grund. Tränare för skridskoskolan och fortsättningsgruppen. Lovisa finns tillgänglig som koreograf.

 

Isak Lindholm

Isak har tränarutbildning grund och är tränare i skridskoskolan och fortsättningsgruppen.

 

Erika Peterson

Erika har tränarutbildning 1B och domarutbildning 1 samt många års erfarenhet av att ansvara för skridskoskolan och fortsättningsgruppen i Vänersborg på söndagar. Erika har egen erfarenhet från både singelåkning och synkro. Erika är ansvarig för vuxengruppen.

 

Linnéa Karlsson

Linnea har tränarutbildning 1B och kommer framförallt att hoppa in vid behov. Linnea klipper musik åt KKTVs åkare.

 

Josefine Johansson O´Hara

Josefine har tränarutbildning steg 2B; ett förflutet som åkare i både fd VKK och SteKK. Josefine är för närvarande föräldraledig.

 

Nora Lindblom

Nora är aktiv åkare I Nationella serien och finns tillgänglig som koreograf.

 

Vi har även ett antal hjälptränare för skridskoskolan - både aktiva tävlingsåkare, fd åkare, styrelserepresentanter och föräldrar.

 

 

Är du intresserad av att bli en i KK TV:s tränar-team? 

Tveka inte att kontakta oss! Aktuella uppgifter hittar du här.