SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning

TRÄNARE 2023-24
Ovan från vänster: Sanna Noren, Emil Lindholm, Filippa Gustafsson

HUVUDTRÄNARE / HEAD COACH

Sanna Norén

073-918 53 33

Sanna har tränarutbildning 4B. Sanna är också utbildad Hälsopedagog/Personlig Tränare. Hon har som tilläggsutbildning gått bland annat GTU1. Sanna har flera års erfarenhet som poängdomare på A/klubbtävlingsnivå och har genomgått Svenska konståkningsförbundets teorikurs för Tekniska Specialister. Sanna går att boka som koreograf för klubbens åkare.  

 

ÖVRIGA TRÄNARE:

 

Filippa Gustafsson

Filippa är A-åkare och  har tränarutbildning 1A och kommer framförallt att vara tränare för fortsättningsgruppen  och yngre tävlingsåkare. Hon bistår som tränare på stjärntävlingar. Filippa finns tillgänglig som koreograf för våra yngre åkare.

 

Josefine Johansson O´Hara

Josefine har tränarutbildning steg 3; ett förflutet som åkare i både fd VKK och SteKK och bistår Sanna på isen under måndagkvällar.

 

Erika Peterson

Erika har tränarutbildning 1B och domarutbildning 1 samt många års erfarenhet av att ansvara för skridskoskolan och fortsättningsgruppen i Vänersborg på söndagar. Erika har egen erfarenhet från både singelåkning och synkro. Erika är ansvarig för vuxengruppen.

 

Linnéa Karlsson

Linnea är aktiv A-åkare för klubben och har tränarutbildning 1A och kommer framförallt att vara tränare för skridskoskolan och bistår ibland på isen med de yngre grupperna samt som tränare på stjärntävlingar. Linnea finns tillgänglig för koreografi för våra yngre åkare.

 

Emil Lindholm

Emil är aktiv A-åkare för klubben har tränarutbildning 1A och kommer framförallt att vara tränare för skridskoskolan  och fortsättningsgruppen . Han bistår ibland på isen med de yngre grupperna samt som tränare på stjärntävlingar. Emil finns tillgänglig som koreograf för våra yngre åkare.

 

Ella Eriksson

Aktiv B-åkare, tränarutbildning grund. Tränare för skridskoskolan.

 

Lovisa Gustafsson

Aktiv B-åkare, tränarutbildning grund. Tränare för skridskoskolan.

 

Vi har även ett antal hjälptränare för skridskoskolan - både aktiva tävlingsåkare, fd åkare, styrelserepresentanter och föräldrar.

 

Vill du få kontakt med någon av våra tränare. Maila kktv.traning@gmail.com.

Denna e-post läses av Sanna.

 

Är du intresserad av att bli en i KK TV:s tränar-team? 

Tveka inte att kontakta oss! Aktuella uppgifter hittar du här.