SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning
Välkommen till KK TV:s motions/träningsgrupp för vuxna!

KK TV vill vara en klubb för alla som älskar känslan på isen. och därför har vi sedan några år en träningsgrupp för både nya och gamla vuxna och ungdomsåkare. 

 
Tyvärr har träningen för vuxengruppen tvingats ställa in pga rådande Coronarestriktioner under säsongen 2020-21. 
 
Vi hoppas kunna starta upp verksamheten igen till hösten 2021 - beroende på vilka regler som då gäller. Hemsidan kommer att uppdateras kontinuerligt så håll utkik efter ny information.
 
Är du redan nu intresserad av att bli kontaktad; tveka inte att höra av dig via mail till kktv@live.se
 
Vilken typ av skridsko man väljer som nybörjare spelar inte så stor roll, men är man helt ny som åkare så är det faktiskt lättare att stå stadigt på en konståknings-skena än på en bandy/hockey-skridsko. Klubben har skridskor till utlåning/uthyrning från storlek 37-43. Om du är intresserad av att låna eller hyra skridskor, klicka här.
Kom ihåg ledig klädsel och vantar!
 
Observera att all träning sker på egen risk. Giltig personlig olycksfallsförsäkring rekommenderas för deltagare över 16 år. Extra utrustning/skydd kan vara bra i början. Till exempel föreslås hjälm, knäskydd, handleds-skydd och skydd för svanskotan. För deltagande nyvbörjare under 18 år är hjälm ett krav.
 
TYVÄRR FORTSATT INSTÄLLD TRÄNING FÖR VUXENGRUPPEN
2021-01-24 21:12
..i enlighet med rådande rekommendationer och reglemente  (24 januari) är våra hallar än så länge endast öppnade för barn- och ungdomsverksamhet.

Vi återkommer med mer information så fort som det sker några förändringar.
NU HAR VI ÄNTLIGEN ÖPPNAT ANMÄLAN FÖR VUXNA!
2020-08-15 19:19
Vår skridskoskola för vuxna nybörjare har vuxit sakta men säkert de sista åren. Är du nyfiken förälder eller någon som alltid har drömt om att lära dig grunderna i skridskoåkning, - då är du välkommen att anmäla dig till gruppen via denna LÄNK.

Efter att ha betalat medlemsavgift kan du välja att betala per gång eller för hela säsongen. 

Välkommen!


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen