Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning
GRATIS UPPSTARTS-JYMPA FÖR BARN!
FÖR VEM?
ALLA BARN MELLAN 6-12 ÅR ÄR VÄLKOMNA!

VAR?
ARENA ÄLVHÖGSBORG, B-HALLEN

NÄR?
MÅNDAG 6 AUGUSTI  
TISDAG 7 AUGUSTI
ONSDAG 8 AUGUSTI

MÅNDAG 13 AUGUSTI
TISDAG 14 AUGUSTI
ONSDAG 15 AUGUSTI

ALLA DAGAR OVAN TRÄNAR VI KLOCKAN 17.00-18.00

INGEN FÖRANMÄLAN 

Tänk på: Oömma kläder! Vi tränar barfota eller med gymnastikskor för inomhusbruk.

Eventuella frågor besvaras via mail till kktv@live.seDAGS ATT ÅTERANMÄLA SIG TILL SÄSONGEN 2018-2019
2018-07-27 08:00

Återanmälan Tävlingsåkare och Motionsåkare

Alla tävlings- och motionsåkare i KK TV måste göra en återanmälan/intresseanmälan via följande länk:


Där finns också information om aktuella träningsavgifter den kommande säsongen.


Observera att fr.o.m i höst kommer träningsavgiften att faktureras ut periodvis. Det finns också alternativ att kryssa i om man önskar avsäga sig försäljningsuppdrag för KK TV och information om vad man då får betala som tilläggsavgift istället.


Vi ber att framförallt alla tävlingsåkare anmäler sig så snart som möjligt, helst innan den 5/8 eftersom vi planerar uppstart av försäsongsträningen redan i vecka 32 och vill hinna sätta ihop schema/skicka ut information till alla. Är man bortrest på semester är det ingen panik; utan man anmäler sig då naturligtvis så fort man kan och får informationen så småningom.

Mer information om försäsongsschema kommer att skickas ut i mitten av vecka 31.

KK TV MOT NYA MÅL SÄSONGEN 2018/2019
2018-06-01 22:23
Säsongen 2017/2018 är nu avslutad. Söndagen den 3 juni tränade vi sista ispasset tillsammans i Kungälvs ishall. Nu är det sommarläger för många av våra åkare som väntar på olika platser i Sverige. Våra tränare har skickat ut förslag på träningsschema som kommer att göra alla aktiva som följer träningen redo både för läger och en ny säsong på bästa sätt.

Inom kort kommer vi att lägga upp en återanmälningssida för alla aktiva tävlingsåkare där man redan i samband med anmälan får en uppfattning om vad som är på gång under den kommande säsongen och vad man som aktiv medlem/förälder förväntas bidraga med på olika sätt - och när.

Tillsammans är vi starka! 

Ha en riktigt fin sommar. / KK TV
Tack för årets is-show!
2018-03-20 14:00
På förmiddagen fylldes ishallen med förskolebarn och skolbarn från skolor i Trollhättans Stad. Det var nästan 600 personer, så det var riktigt go’ stämning på läktaren! Senare på kvällen var det också fin publikuppslutning trots att det var måndag och snön yrde utanför knutarna på ishallen. 
Stort tack från oss i KK TV till alla föräldrar och släkt och vänner som på olika sätt ställt upp med praktiska uppgifter, hejat på oss i publiken eller på andra sätt stöttat våra åkare. Även ett jättestort tack till våra sponsorer och samarbetspartners som har bidragit till klubbens möjligheter att utvecklas. Samt inte minst till vaktmästare och personal i Trollhättans Stads kultur-och-fritids förvaltning. 
Vi ses igen nästa år!
DAGS ATT BOKA PLATSER TILL ÅRETS IS-SHOW!
2018-02-19 00:38
Tema för årets is-show är Melodifestivalen On Ice
Musiken är vald, repetitioner och övningar pågår för fullt redan och snart är det tid för symaskinerna att börja surra igång... - med andra ord så börjar det bli dags för ännu en is-show med alla åkare i KK TV.

Missa inte din chans att få uppleva glädjen, glöden och energin som våra åkare sprider på isen; boka din plats till årets is-show redan idag. Tag med dina vänner, släktingar och bekanta till Trollhättans ishall, måndagen den 19 mars kl 18.00 - 20.00

För att vara säker på att få en sittplats så kan du boka biljetter via denna länk redan idag.
Schema för jullägret 2-4 januari
2017-12-30 17:57
Schema för jullägret är klart och har skickats ut till alla deltagare. För säkerhets skull lägger vi även en länk till dokumentet med gruppindelning och schema här.
Nyheter från våra grupper
Fortsättningsgrupp, 04/06 21:45 
IS-SHOW, 20/03 14:19 
Trollstjärnan 2018, 27/01 20:15 
Tävlingsgrupp Stjärnklass, 25/01 23:19