Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning
Välkommen till KK TV 2018
Välkommen till KK TV:s  hemsida.
Vi ser fram mot ett bra fortsättning på säsongen och välkomnar det nya året med tillförsikt.
KK TV är en klubb för alla som älskar känslan på isen - från nybörjare till elit. 
Bli en av oss - du också. Oavsett om du bara vill njuta av konståkning från läktaren eller om du vill börja träna på skridskor eller i kälke. Alla är lika välkomna. Du kan anmäla dig som medlem här. Vill du börja träna med någon av våra grupper kan du läsa mer under rubrikerna i den övre listen på sidan.
Tack för årets is-show!
2018-03-20 14:00
På förmiddagen fylldes ishallen med förskolebarn och skolbarn från skolor i Trollhättans Stad. Det var nästan 600 personer, så det var riktigt go’ stämning på läktaren! Senare på kvällen var det också fin publikuppslutning trots att det var måndag och snön yrde utanför knutarna på ishallen. 
Stort tack från oss i KK TV till alla föräldrar och släkt och vänner som på olika sätt ställt upp med praktiska uppgifter, hejat på oss i publiken eller på andra sätt stöttat våra åkare. Även ett jättestort tack till våra sponsorer och samarbetspartners som har bidragit till klubbens möjligheter att utvecklas. Samt inte minst till vaktmästare och personal i Trollhättans Stads kultur-och-fritids förvaltning. 
Vi ses igen nästa år!
DAGS ATT BOKA PLATSER TILL ÅRETS IS-SHOW!
2018-02-19 00:38
Tema för årets is-show är Melodifestivalen On Ice
Musiken är vald, repetitioner och övningar pågår för fullt redan och snart är det tid för symaskinerna att börja surra igång... - med andra ord så börjar det bli dags för ännu en is-show med alla åkare i KK TV.

Missa inte din chans att få uppleva glädjen, glöden och energin som våra åkare sprider på isen; boka din plats till årets is-show redan idag. Tag med dina vänner, släktingar och bekanta till Trollhättans ishall, måndagen den 19 mars kl 18.00 - 20.00

För att vara säker på att få en sittplats så kan du boka biljetter via denna länk redan idag.
Så är det att uppträda på is- Samuel Djupfeldt, KK TV berättar
2018-01-09 17:49

Intervju med Samuel, 18 år, som hade en roll i isshowen på Liseberg 2017. Samuel har åkt konståkning i 11 år. Efter att ha varit en av åkarna i Lisebergs is-show 2017 är nästa mål att skicka in audition-filmen som visas ovan till Disney On Ice.


Hur kom det sig att du blev en av åkarna i showen?

En kompis till mig var med i isshowen och han tipsade Liseberg om mig. Så det var faktiskt de som hörde av sig till mig. Sen skickade jag in en film på mig själv från en träning och så lite fakta, som längd, vikt, ålder mm. Så fick jag komma på intervju och blev anställd. 


Hur bra måste man vara?

Det beror på vad Liseberg vill ha ut av din roll. Man kan komma med för att man är bra på skridskoåkning, för att man är duktig på att åka i par, eller för att man är bra på teater. Nivån varierar från de som hoppar axel och något enstaka dubbelhopp till de som har landat alla tripplar.


Finns några krav? 

Om du får anställning så förbinder du dig till att vara med på showerna och vissa av träningarna innan. 


Hur länge och hur mycket har ni tränat för showen? 

Vi började träna nio månader innan premiären, vi har haft tre träningsläger och flera helger, när vi tränat hela dagarna. Det ingår teaterträning, fysträning, dansträning och så en massa träning på is, såklart. 


Hur många shower och roller har du gjort den här säsongen? 

Jag har haft tre roller, bland annat huvudrollen Nötknäpparen. I varje roll man gör så ingår flera olika nummer och karaktärer, så jag har varit soldat, råtta, kines, butler, gäst och liten pojke.

Sammanlagt blev det 32 shower, som jag var med på.


Får man betalt? 

Ja, man får betalt både för träning och show.


Är det inte jobbigt med alla kostymbyten? 

Det var jobbigt i början, men sen lär man sig några knep.


Vad har varit roligast? 

Umgås med alla fantastiska människor som jag träffat på Liseberg. Vi har haft väldigt kul tillsammans.


Ditt bästa minne från showerna? 

Har många roliga minnen, men det är extra kul när man showar och publiken är med och jublar.


Ditt värsta minne från showerna? 

Den dagen det ösregnade och jag landade på min råttsvans efter dubbel toeloop och ramlade rakt i en vattenpöl.


Kan du tänka dig att göra det igen? 

Absolut


Tips till andra som kanske är intresserade av att söka?

Var inte rädd för att ge det en chans. 


Schema för jullägret 2-4 januari
2017-12-30 17:57
Schema för jullägret är klart och har skickats ut till alla deltagare. För säkerhets skull lägger vi även en länk till dokumentet med gruppindelning och schema här.
Konståkning på hockey-match
2017-12-01 20:00
Ella och Lovisa representerade KK TV
Fredagen den 1 dec bjöd Trollhättans HC in till sponsorevenemang/Enkronasmatch. I pausen mellan första och andra perioden sågs Lovisa Gustavsson och Ella Eriksson som åkte sina tävlingsprogram för publiken. Ett uppskattat inslag. -Det var både roligt och lite nervöst att åka inför en stor publik, hälsar Ella o Lovisa. 
Bra jobbat! Hälsar vi från KK TV: s styrelse
Nyheter från våra grupper
IS-SHOW, 20/03 14:19 
Trollstjärnan 2018, 27/01 20:15 
Tävlingsgrupp Stjärnklass, 25/01 23:19