SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning

Försäljning av produkter från NEW BODY
2021-02-21 20:39
Från och med vecka 8 pågår försäljning av produkter från New Body.
Stötta gärna klubben genom att lägga din beställning via någon av våra åkare eller genom att själv gå in och anmäla dig som försäljare via länken: 


Man kan även bläddra i den digitala katalogen:

All träning i Trollhättan flyttar till C-hallen from vecka 7
2021-02-16 21:49
Följande information skickades ut från ishallschef Patric Engström i början av veckan:

"Som ni fått besked om under dagen gick kylanläggningen för B-hallen sönder i helgen. Den kraftiga och ihållande kylan blev för tuff för den gamla kondensorn som sitter på taket ovanför kylanläggningen vilket resulterade

i sprickor och läckage. Jag fick anläggningen besiktad av kyltekniker idag måndag och tyvärr är den delen i anläggningen utom räddning.

 

Därför tvingades jag idag tyvärr ta beslutet att stänga ned all verksamhet i B-hallen och dess isyta för resten av säsongen. De bokningar som nu ligger i B-hallen förflyttas direkt över till C-hallens is. De bokningar som finns

separat i C-hallen får fördelas på vakant tid på det nya schemat där ute i C-hallen.

 

Det blir således förlängd säsong i C-hallen med verksamhet åtminstone till vecka 10. Beslut om hur verksamheten kan bedrivas efter vecka 10 kommer löpande."


DETTA BETYDER FÖR KK TV ATT ALL TRÄNING ENLIGT ORDINARIE SCHEMA FLYTTAS TILL C-HALLEN OCH ATT DE SENA TIDERNA PÅ TISDAGAR FÖR TRÄNING MED SELE UTGÅR.


ÄVEN SKRIDSKOSKOLA OCH FORTSÄTTNINGSGRUPPER FLYTTAR SIN TRÄNING TILL C-HALLEN


KK TV gör vad vi kan för att försöka ha funktionärer på plats och visa alla tillrätta under den första veckan -och hoppas att alla gör sitt bästa för att ombyte/knytning av skridskor och träning ska kunna ske så smittsäkert som möjligt. Eftersom C-hallen är betydligt mindre än B-hallen, är det till exempel lämpligt att knyta skridskor etc på läktaren i A-hallen INNAN man går in i C-hallen. Åkarna kan försöka kliva av/på isen från olika håll osv. 

Föräldrar som önskar stanna i hallen under barnens träning får tänka på att undvika att uppehålla sig i båsen eller "hänga över" sargen; det finns bänkar längs väggen mot A-hallen och utrymme på kortsidorna där man kan sprida ut sig på ett smittsäkert sätt.


Tänk också på att ge utrymme för de åkare som har haft sin träning INNAN man själv ska gå på isen repektive åkare som kommer för att träna EFTER din grupp. 

BARN - OCH UNGDOMSVERKSAMHETEN PÅ IS STARTAR UPP IGEN
2021-01-21 20:17
Under vecka 3 kom det glädjande beskedet att Trollhättans Stad och Vänersborgs Kommun har beslutat att öppna upp ishallarna igen för barn och ungdomsverksamhet i de lokala klubbarnas regi from måndag 25/1 (vecka 4).

Schema och information om isträningar de kommande veckorna har skickats ut till berörda åkare under helgen. Det kan komma ändringar i schemat med kort varsel så vi uppmanar åkare och föräldrar på att vara uppmärksamma på inkommande mail och på sociala medier. 

Skridskoskolan i Vänersborg och Trollhättan för barn och ungdomar kommer också att starta upp under vecka 4. 

. Självklart gäller som tidigare restriktioner för antal föräldrar i ishallen och att alla håller avstånd så att verksamheten kan bedrivas på smittsäkert sätt.

Information finns i utskickade mail men vi påminner även här om vad som gäller: 


  • Stanna hemma om du är sjuk. Även vid mycket milda symptom.
  • Har du bekräftad coronasmitta hemma vill vi inte att du kommer på träningen. 
  • Har du varit i kontakt med bekräftad smittad person, följ de riktlinjer som finns hos Folkhälsosmyndigheten och Smittskydd Västra Götaland. 
  • Tvätta händerna ofta och använd handsprit. Ha gärna en egen flaska handsprit i skridskoväskan. 
  • Håll avstånd både på läktaren, i båset och på isen. Minst 1.5 meter. Prata med era barn om vikten av att hålla avstånd och visa gärna hur långt 1.5 meter är för dem. 
  • Vi vill att föräldrar i så stor utsträckning som möjligt väntar utanför ishallen. Tränarna har era telefonnummer om ni angett dem vid anmälan. Vill ni ha hjälp att kontrollera att kontaktuppgifter stämmer, hör av er till kktv@live.se  
  • Byt om hemma och ta på skridskorna på läktaren. Vi vill inte att ni tar på skridskor i båset eftersom åkare går av och på där. 
  • Undvik om möjligt kollektivtrafik som transportmedel till träningarna. 
  • Följ  Folkhälosmyndighetens råd och rekommendationer.

 

Att vi all tillsammans följer ovanstående är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta ha igång vår verksamhet.

 Hälsningar Styrelse och tränare i KK Trollhättan-Vänersborg

Från Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg på www.sportadmin.se - Föreningens bästa vän


God Jul och Gott Nytt År från KK TV
2020-12-18 20:40
Uppdatering tisdag 22 december 2020 med anledning av nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten och Regeringen

SKRIDSKOSKOLAN STÄLLS IN FROM 19 DECEMBER TOM 24 JANUARI - gäller samtliga grupper och samtliga träningsdagar. 

Vänersborg stängde ishallen med omedelbar verkan redan den 18.e december tom 24 januari.

Trollhättans Stad har idag beslutat att även stänga ishallarna i Trollhättan tom 24 januari.

KK TV tar nu julledigt över julhelgen. Vi återkommer under mellandagarna med information om hur våra tränare kommer att lägga upp fysträningen off-ice för alla grupper.

Klubbens styrelse kommer att göra en översyn av föreningens ekonomi och träningsavgifter utifrån rådande omständigheter
-mer information kommer i början av nästa år. 

Vi önskar alla våra aktiva med familjer en avkopplande julhelg trots rådande omständigheter.  
Var rädda om varandra. 
Håll i och håll ut!

/styrelsen KK TV
KK TV:S verksamhet enligt aktuella lokala allmänna råd 2020:12
2020-10-29 21:11
I enlighet med folkhälsomyndighetens införande av lokala allmänna råd påverkas vår verksamhet på följande vis de kommande veckorna:

Träning för vuxengrupp (skridksoskola/motionsgrupp); ställs in under perioden

Träning för skridskoskola och övriga tränings/tävlingsgrupper kommer att fortgå som planerat med följande restriktioner:

ALL OMBYTE sker på läktaren och alla duschar hemma. Alla tänker på att hålla avstånd till varandra både på läktaren och på isen.

UNDVIK i möjligaste mån att resa kollektivt till/från träningen

VUXNA/FÖRÄLDRAR som inte behöver assistera sina barn undviker närkontakt med andra och att vistas i ishallen över huvud taget

MÅLTIDER /MELLANMÅL (om aktuellt) intas på läktaren

TÄVLINGEN GÖTE L:s Pokal den 14-15 nov  ÄR INSTÄLLD

SOM ALLTID gäller att hålla sig hemma om man känner sig krasslig/sjuk. 
SOM ALLTID gäller att tvätta händerna ofta, använda handsprit och att undvika närkontakt
OBSERVERA att regler för närstående till personer med konstaterad covid-19 även gäller i samband med träning, dvs man håller sig hemma om någon i ens familj är sjuk i minst 7 dagar.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att minska smittspridningen och på så vis rädda liv.


KK TV:s ordförande inbjuden till Länsmiddag hos landshövdingen
2020-10-25 23:00
Maria Johanson tillsammans med landshövding Anders Danielsson (foto: A-L Levin)
Till länsmiddag inbjuds eldsjälar, vardagshjältar och andra goda medborgare i Vätra Götaland - en tradition som landshövding Anders Danielsson startade i samband med sitt tillträde 2017.

Deltagarna föreslås av kommunfullmäktiges ordförande i respektive kommun, som också bjuds in till middagen. Motiveringen till nomineringen av  KK TV:s ordförande, från Vänersborgs Kommun lyder:

"Maria Johansson har ett mångårigt engagemang som ordförande i konståkningsklubben Trollhättan Vänersborg. Hon är också verksam i styrelse för Västergötlands Konståkningsförbund. Maria brinner för jämlikhet och för att alla människor ska ha möjlighet till idrottande oavsett funktionsvariationer. Maria startade också en kälkhockeysektion i konståkningsklubben"

-Själv är jag mest stolt över att klubben och våra sporter på detta vis uppmärksammas, och att andra har sett det som jag och många med mig i klubben brinner för, säger Maria. 
Nyheter från våra grupper
Barn / Ungdom , 21/01 21:04 
SOMMAR-LÄGER 2021, 11/01 17:00 
Göte L:s Pokal 2020, 29/10 21:03