Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning
VÄLKOMMEN TILL KK TV:S SKRIDSKOSKOLA FÖR BARN-UNGDOM
Säsongen 2017/28 börjar gå mot sitt slut. Vi är glada över den fina uppslutning vi har sett på isen alla dagar i våra båda ishallar/städer och gratulerar alla åkare som klarat skridskoskolans märken av olika valörer under säsongen. Skridskoskolan fortsätter nu att träna i  Vänersborg på onsdagar kl 17.00-18.30 och i Trollhättan på torsdagar kl 18.00-19.30 till och med vecka 13.  Sista halvtimman kör vi fys/gymnastik utanför isen för den som kan/orkar stanna. 

Man kan redan nu göra en föranmälan/intresseanmälan för säsongen 2018/19  via anmälningssidan. Där framgår också vilka träningstider som gäller för olika veckodagar/ishallar nästa säsong.
Man kan välja om man vill träna en eller flera gånger per vecka. 

Målsättningen för skridskoskolan är att under lekfulla former lära ut skridskoåkningens grunder. Deltagarna kommer ibland att delas in i olika grupper på isen utefter färdighetsnivå och mognad. 

Vi rekommenderar stadiga, välslipade skridskor. Hjälm som är godkänd för träning på is är ett krav.
Varm, ledig klädsel som tillåter lek och rörelse rekommenderas. Kom ihåg vantar!
Det finns begränsat antal skridskor och hjälmar till utlåning/uthyrning från storlek 27 till 43.  Meddela oss i förväg om du vill låna/hyra utrustning genom att skicka ett mail till: kktv@live.se - eftersom vi har begränsat med utrustning i respektive ishall. 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen