Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning

TRÄNARE 2019-2020
Ovan från vänster: Sanna Noren, Ellen Nyman, Emelie Karlsson, Linnea Karlsson. Nedre raden: Felicia Karlsson, Emil Lindholm, Filippa Gustafsson

HUVUDTRÄNARE / HEAD COACH

Sanna Norén

073-918 53 33

Sanna har tränarutbildning 4B. Sanna är också utbildad Hälsopedagog/Personlig Tränare. Hon har som tilläggsutbildning gått bland annat GTU1. Sanna har flera års erfarenhet som poängdomare på A/klubbtävlingsnivå och har genomgått Svenska konståkningsförbundets teorikurs för Tekniska Specialister. Sanna går att boka som koreograf för klubbens åkare. 


ASSISTERANDE  HUVUDTRÄNARE / ASSISTANT HEAD COACH

Ellen Nyman

072-704 73 50

Ellen har tränarutbildning 2B och domarutbildning 1. Ellen har tidigare tävlat på A-nivå och förra säsongen kombinerade hon egen träning med att jobba som assisterande tränare i KK TV. Ellen går att boka som koreograf för klubbens åkare.


All frånvaro från träning meddelas via sms till Sanna alla dagar utom onsdag och söndag förmiddag då sms skickas till Ellen.

Se telefonnummer ovan.


Vill du få kontakt med någon av våra tränare. Maila kktv.traning@gmail.com. Denna e-post läses av Sanna, Ellen samt en representant från styrelsen. 


Du kan också ringa Sanna eller Ellen. Respektera då följande telefontider:

Sanna: måndag, torsdag, fredag 12-14

Ellen: måndag-torsdag 12-14ÖVRIGA TRÄNARE:


Erika Peterson

Erika har tränarutbildning 1B och domarutbildning 1 samt många års erfarenhet av att ansvara för skridskoskolan och fortsättningsgruppen i Vänersborg på söndagar. Erika har egen erfarenhet från både singelåkning och synkro. Erika är ansvarig för vuxengruppen.


Emelie Karlsson

Emelie har tränarutbildning 1B och flera års erfarenhet av att leda grupper för de yngre tävlingsåkarna i klubben. Emelie hjälper framförallt till med fortsättningsgruppen på onsdagar och skridskoskolan torsdagar och hoppar in som vikarie på isen ibland och kommer också att bistå klubbens åkare på test och tävling. Emelie finns tillgänglig för koreografi för våra yngre åkare.


Linnéa Karlsson

Linnea är aktiv A-åkare för klubben och har tränarutbildning 1A och kommer framförallt att vara tränare för skridskoskolan på onsdagar och söndagar och bistår ibland på isen med de yngre grupperna samt som tränare på stjärntävlingar. Linnea finns tillgänglig för koreografi för våra yngre åkare.


Felicia Karlsson

Felicia är aktiv B-åkare för klubben och  har tränarutbildning 1A och kommer framförallt att vara tränare för skridskoskolan på onsdagar och söndagar och bistår ibland på isen med de yngre grupperna samt som tränare på stjärntävlingar. Felicia finns tillgänglig som koreograf för våra yngre åkare.Emil Lindholm

Emil är aktiv A-åkare för klubben har tränarutbildning 1A och kommer framförallt att vara tränare för skridskoskolan på lördagar och fortsättningsgruppen på söndagar. Emil kommer även att ha fys med fortsättninggruppen och de yngre tävlingsåkarna på söndagar. Han bistår ibland på isen med de yngre grupperna samt som tränare på stjärntävlingar. Emil finns tillgänglig som koreograf för våra yngre åkare.

.


Filippa Gustafsson

Filippa är aktiv B-åkare för klubben och  har tränarutbildning 1A och kommer framförallt att vara tränare för skridskoskolan på torsdagar och lördagar. Filippa kommer även att ha fys med fortsättningsgruppen på lördagar. Hon bistår ibland på isen med de yngre grupperna samt som tränare på stjärntävlingar. Filippa finns tillgänglig som koreograf för våra yngre åkare.


Erika Johansson

Fd A-åkare och tidigare vikarierande huvudtränare i KK TV. Erika har tränarutbildning steg 3B och har även jobbat som tränare på sommarläger tidigare år. Erika kommer att bistå Ellen Nyman under Sannas föräldraledighet under period 2 och 3.


Johanna Johansson

Johanna är fd aktiv åkare i klubben och fungerar numera som Regional Tävlingsdomare i klubbens namn. Johanna håller i dansträning för klubbens åkare under säsongen 2019-2020.


Vi har även ett antal hjälptränare för skridskoskolan - både aktiva tävlingsåkare, fd åkare, styrelserepresentanter och föräldrar.


Är du intresserad av att bli en i KK TV:s tränar-team? 

Tveka inte att kontakta oss! Aktuella uppgifter hittar du här.