Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning
TRÄNARE 2017-18
Erika Johansson och Sanna Noren. Foto: LarsÅke Johansson
HUVUDTRÄNARE / HEAD COACH
Sanna Norén
073-918 53 33
 sanna88_7@hotmail.com   
(säsongen 2017-18 är Sanna föräldraledig på deltid och jobbar 25% i klubben)
Sanna har tränarutbildning 3B och är utbildad Hälsopedagog/Personlig Tränare. Hon har som tilläggsutbildning gått bland annat GTU1. Sanna har flera års erfarenhet som poängdomare på A/klubbtävlingsnivå och har genomgått Svenska konståkningsförbundets teorikurs för Tekniska Specialister. 

ASSISTERANDE HUVUDTRÄNARE / ASSISTANT HEAD COACH
Erika Johansson
0733-40 94 98
Erika har tränarutbildning 3A och domarutbildning 1. Förutom att jobba som assisterande tränare har Erika ansvarat för koerografin till klubbens isshower de sista åren. Under Sanna Noréns föräldraledighet säsongen 2017-18 kommer Erika att fungera som vikarierande huvudtränare.

ASSISTERANDE TRÄNARE
Ellen Nyman
072-704 73 50
Ellen har tränarutbildning 1B och domarutbildning 1. Under säsongen 2017-18 kommer Ellen att gå instruktörsutbildning 2A + B samt domarutbildning,steg 1. Ellen kombinerar egen träning och tävling på A-nivå med att jobba som tränare för KK TV på måndagar och torsdagar och kommer också bistå klubbens åkare på test och tävling.

Erika Peterson
070-7126923
Erika har tränarutbildning 1B och domarutbildning 1 samt många års erfarenhet av att ansvara för skridskoskolan och fortsättningsgruppen i Vänersborg på söndagar. Erika har egen erfarenhet från både singelåkning och synkro. Erika är också ansvarig för vuxengruppen.

Emelie Karlsson
0723-95 44 31
Emelie har tränarutbildning 1B och flera års erfarenhet av att leda grupper för de yngre tävlingsåkarna i klubben. Emelie hjälper framförallt till med våra träningsgrupper på onsdagar och hoppar in som vikarie på isen ibland och kommer också att bistå klubbens åkare på test och tävling.

Linnéa Karlsson
0728-88 51 91
Linnea har tränarutbildning Grund och kommer framförallt att vara tränare för skridskoskolan och bistår ibland på isen med de yngre grupperna.

Felicia Karlsson
Felicia har tränarutbildning Grund och kommer framförallt att vara tränare för skridskoskolan och bistår ibland på isen med de yngre grupperna.

Alexandra Emanuelsson
Alexandra har tränarutbildning Grund och kommer framförallt att vara tränare för skridskoskolan på torsdagar i Trollhättan

Frida Kajbic
Frida jobbar som tränare för skridskoskolan i Trollhättan på torsdagar. 

Emil LIndholm
Emil har genomgått tränarutbildning Grund i januari 2018 och kommer att vara assisterande tränare för skridskoskolan i Vänersborg på söndagar.

Filippa Gustafsson
Filippa har genomgått tränarutbildning Grund i januari 2018

Vi har även ett antal hjälptränare för skridskoskolan - både aktiva tävlingsåkare, fd åkare, styrelserepresentanter och föräldrar.

Är du intresserad av att bli en i KK TV:s tränar-team? 
Tveka inte att kontakta oss! Aktuella uppgifter hittar du här.