Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning

TRÄNARE 2018-19
Erika Johansson och Sanna Noren. Foto: LarsÅke Johansson
HUVUDTRÄNARE / HEAD COACH
Sanna Norén
073-918 53 33
 sanna88_7@hotmail.com   
Sanna har genomgått tränarutbildning 4B våren 2019. Sanna är också utbildad Hälsopedagog/Personlig Tränare. Hon har som tilläggsutbildning gått bland annat GTU1. Sanna har flera års erfarenhet som poängdomare på A/klubbtävlingsnivå och har genomgått Svenska konståkningsförbundets teorikurs för Tekniska Specialister. Sanna går att boka som koreograf för klubbens åkare. 

ASSISTERANDE  HUVUDTRÄNARE / ASSISTANT HEAD COACH
Ellen Nyman
072-704 73 50
Ellen har tränarutbildning 2B och domarutbildning 1. Ellen har tidigare tävlat på A-nivå och förra säsongen kombinerade hon egen träning med att jobba som assisterande tränare i KK TV. Ellen går att boka som koreograf för klubbens åkare.

ASSISTERANDE TRÄNARE
Erika Johansson
0733-40 94 98
Erika har tränarutbildning 3B och domarutbildning 1. Förutom att jobba som assisterande tränare har Erika ansvarat för koerografin till klubbens isshower de sista åren och går att boka som koreograf för klubbens åkare. Erika kommer att vistas utomlands from dec 2018- aug 2019. 


Erika Peterson
070-7126923
Erika har tränarutbildning 1B och domarutbildning 1 samt många års erfarenhet av att ansvara för skridskoskolan och fortsättningsgruppen i Vänersborg på söndagar. Erika har egen erfarenhet från både singelåkning och synkro. Erika är ansvarig för vuxengruppen.

Emelie Karlsson
0723-95 44 31
Emelie har tränarutbildning 1B och flera års erfarenhet av att leda grupper för de yngre tävlingsåkarna i klubben. Emelie hjälper framförallt till med våra träningsgrupper på onsdagar och hoppar in som vikarie på isen ibland och kommer också att bistå klubbens åkare på test och tävling.

Linnéa Karlsson
0728-88 51 91
Linnea har tränarutbildning Grund och kommer framförallt att vara tränare för skridskoskolan och bistår ibland på isen med de yngre grupperna.

Felicia Karlsson
Felicia har tränarutbildning Grund och kommer framförallt att vara tränare för skridskoskolan och bistår ibland på isen med de yngre grupperna.

Alexandra Emanuelsson
Alexandra har tränarutbildning Grund och kommer framförallt att vara tränare för skridskoskolan på torsdagar i Trollhättan

Frida Kajbic
Frida jobbar som tränare för skridskoskolan i Trollhättan på torsdagar. 

Emil LIndholm
Emil har genomgått tränarutbildning Grund i januari 2018 och kommer att vara assisterande tränare för skridskoskolan i Vänersborg på söndagar.

Filippa Gustafsson
Filippa har genomgått tränarutbildning Grund i januari 2018

Vi har även ett antal hjälptränare för skridskoskolan - både aktiva tävlingsåkare, fd åkare, styrelserepresentanter och föräldrar.

Är du intresserad av att bli en i KK TV:s tränar-team? 
Tveka inte att kontakta oss! Aktuella uppgifter hittar du här.