Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning
KUL PÅ IS FÖR ALLA
Har du problem med balansen eller aldrig provat skridskoåkning tidigare så är du välkommen att testa No Fall; rundbanan som gör att nästan alla som vill och vågar kan få uppleva känslan på isen.

Konceptet att träna med NoFall kallas ibland FUNKI och beskrivs mer ingående på denna hemsida.

Vår anläggning finns monterad i C-hallen på Slättbergsbanan i Trollhättan. Tack vare medel från Allmänna Arvsfonden, SISU Idrottsutbildarna och Trollhättans Stad har konståkningsklubben kunnat investera i den utrustning som behövs för att personer med olika typer av funktionshinder, balansproblem eller skador ska kunna  träna skridskoåkning på ett säkert sätt.

Vi samarbetar med bland andra grundsärskolan i Trollhättan som erbjuder sina elever möjlighet att testa NoFall under skoltid som en del i idrottsundervisningen. 

Är du nyfiken på att testa NoFall?  Då är du välkommen att komma till någon av våra prova-på-dagar: Information om dessa tillfällen hittar du under NYHETER . Nyhets-sidan uppdateras fortlöpande under säsongen. 

Du är också välkommen att kontakta oss i klubben. Aktuella uppgifter hittar du här.


Ännu en modig åkare i selen
2017-12-28 21:37
Foto:Susanne Gustafsson
I samband med KK TV:s sponsorevent den 26 december 2017 passade vi på att visa upp NoFall anläggningen i C-hallen. På bilden ser vi Gustav med sina assistenter och tränare Erika Johansson som testar ett första varv i selen 
Nästa gång vill Gustav prova att ta på sin målvaktutrustning också.
Första Prova-På med NoFall för säsongen
2017-12-11 23:03
Glada miner på isen!
Modiga tjejer från bl.a Syskonringen tillsammans med körledare Hans-Olov ”Tjolle” Svensson tog sig till Slättbergshallen, C-rinken söndagen d 10 december för att prova skridskoåkning med NoFall. Några provade även iskälke. Nöjdast av alla var nog ändå Marika Vaihinger som annars tränar och tävlar i Race-running och tränar kälkhockey med KK TV. Det var Marikas absolut första tillfälle på skridskor och assistent Ellinor fick vila en stund i rullstolen medan Marika kämpade på !

Tack till alla medverkande på och utanför isen hälsar vi i KK TV.

 Är du intresserad av att prova NoFall; hör av dig till KK TV via mail: kktv@live.se