SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning

KUL PÅ IS FÖR ALLA
Har du problem med balansen eller aldrig provat skridskoåkning tidigare så är du välkommen att testa No Fall; rundbanan som gör att nästan alla som vill och vågar kan få uppleva känslan på isen.

Konceptet att träna med NoFall kallas ibland FUNKI och beskrivs mer ingående på denna hemsida.

Vår anläggning finns monterad i C-hallen på Slättbergsbanan i Trollhättan. Tack vare medel från Allmänna Arvsfonden, SISU Idrottsutbildarna och Trollhättans Stad har konståkningsklubben kunnat investera i den utrustning som behövs för att personer med olika typer av funktionshinder, balansproblem eller skador ska kunna  träna skridskoåkning på ett säkert sätt.

Vi samarbetar med bland andra grundsärskolan i Trollhättan som erbjuder sina elever möjlighet att testa NoFall under skoltid som en del i idrottsundervisningen. 

Är du nyfiken på att testa NoFall?  Då är du välkommen att komma till någon av våra prova-på-dagar: Information om dessa tillfällen hittar du under NYHETER . Nyhets-sidan uppdateras fortlöpande under säsongen. 

Du är också välkommen att kontakta oss i klubben. Aktuella uppgifter hittar du här.


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen