SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning

TACK FÖR DEN HÄR SÄSONGEN MED SKRIDSKOSKOLAN!
2021-03-30 22:20

Säsongen för skridskoskolan 2020-2021 är redan slut! Tiden går fort även under detta konstiga corona-år.  Den 31/3 2021 är sista träningen för skridskoskolan för den här säsongen.

Efter träningen kommer ni som hyr skridskor kunna lämna tillbaks skridskor och skydd och eventuella hjälmar. Återlämning sker på parkeringen utanför ishallen. Kan man inte komma  vänligen mejla kktv@live.se så ska vi lösa en annan tid för återlämning.

Information om sista märkestagningen och hur märkena kommer kunna hämtas ut kommer skickas ut via mail inom kort.

Vi hoppas att ni haft roligt under året och att ni vill fortsätta träna konståkning eller gå i skridskoskola.

Redan nu kan du anmäla ditt barn till nästa säsong. Har du frågor kring detta mejla kktv@live.se.

Vi rekommenderar alla barn som gått i vår skridskoskola att börja i vår fortsättningsgrupp. Fortsättningsgruppen tränar mer inriktat på konståkningens grunder. Grupperna tränar 2 eller 3 gånger per vecka (antal träningstillfällen väljer du vid anmälan) och har uppvärmning och stretch på mark i samband med ispassen. Fortsättningsgruppen har också fys/barmarksträning en gång per vecka. Säsongen för fortsättningsgruppen är vecka 33-23. Då är en del av för- och eftersäsong barmarksträning. Utrustning som krävs är skridskor med taggar (finns möjlighet att hyra hos oss), hjälm, hopprep och gympaskor. Preliminärt tränar fortsättningsgruppen onsdagar och söndagar i Vänersborg och torsdagar och lördagar i Trollhättan.

Här anmäler du till Fortsättningsgruppen: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={479CBAB1-60B6-46E8-8DC9-6F9ECDB3820E}

Du är såklart också varmt välkommen att fortsätta i skridskoskolan om inte fortsättningsgruppen känns aktuell. Nästa säsong tidigarelägger vi skridskoskolan så den startar redan vecka 36 och pågår till och med vecka 13. Lördags- och söndagstiderna kommer försvinna vecka 9 resp 8 så då hänvisas man till övriga dagar resten av säsongen.

Du anmäler till skridskoskolan här: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={0C17FA64-08AB-44FE-8A64-D6174F78A2A9}

Till hösten när vi kommer tillbaks till våra ishallar i både Trollhättan och Vänersborg så är planen att båda kommer att vara färdigrenoverade. Vi hoppas också att pandemin förbättrats såpass att vi kan använda omklädningsrummen igen. Vi ser verkligen fram emot att kunna ta emot er i våra nya fina lokaler!

Tack för den här säsongen och så hoppas vi att vi snart ses igen!

Varma hälsningar

Styrelse och tränare för KK Trollhättan-Vänersborg


Nyhetsarkiv
MÄRKESTAGNING VECKA 482018-11-01 23:47