Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning
MINI-LÄGER I LIDKÖPING 2018 - samarbete med VKF m.fl

NYHETER SKATING CAMP 2018

Mini-läger lördag-söndag 14.e – 15.e juli 2018

Start lördag 14 juli ca kl 14.00 – söndag 15 juli ca kl 18.00

Målgrupp/er:

-  yngre barn i skridskoskola/konståkningsskola som inte vill/kan vara borta en hel lägervecka, eller äldre åkare som inte satsar fullt ut på konståkning men som saknar lägerkänslan, eller åkare som vill ha lite extra istid i benen innan lägerperiod 5/kommande lägerveckor

- aktiva i andra is-sporter som vill träna på is under sommaren (bandy-alternativet; obs! endagsläger)

- aktiva som vill prova på isdans

Tränare mini-läger 14-15.e juli 2018  - konståkning

Hillevi Glantz

Hillevi har moderklubb LKK där hon skolades av Nelli Pylkina. Hillevi slutade att tävla som A-junior och började tidigt att utbilda sig som tränare. Hon har tränarutbildning 3B. Hillevi har arbetat som tränare i Lidköping KK , Partille KK och är idag tränare i Göteborgs KK. Hillevi tränar åkare i alla åldrar.

Erika Johansson

Erika är vikarierande huvudtränare i Konståkningsklubben Trollhättan Vänersborg och har tränarutbildning 3A. Erika har själv tävlat som Junior A och även provat isdans. Hon har erfarenhet som koreograf för åkare på C-och B-nivå. Erika har auskulterat för bland andra Regina Jensen, Christina Helgesson och Shanetta Folle.


Isdans: Thomas Nordahl (prel) och Karin Skarstedt

Thomas Nordahl tävlar och tränar tillsammans med Malin Malmberg från Östermalms KK . Paret har deltagit i flera internationella tävlingar under 2010-talet, bland annat The Nordics 2012 och Volvo Cup i Riga 2011.  Under 2017 deltog Thomas och Malin på två ISU tävlingar – Mentor Torun Cup i Polen och Bavarian Open i Tyskland. 2018 var de det första svenska isdansparet på ett EM på över 33 år!

Karin Skarstedt är tränare i Nacka Konståkningsklubb och har startat upp både synkro- och isdans i klubben. Hon är också en av tränarna bakom ett nytt ungdoms-par som kommer att vara med på lägret. Karin är också ledamot i Svenska konståkningsförbundets Bredd- och Utvecklings-kommitté. 


Bandyalternativet: Ungdomsledare från Gripen BK, Trollhättan


Om mini-lägret 14-15 juli 2018:

Isträning sker i Lidköpings ishall; uppvärmd ishall 30x60 m. Fysträning kan ske utomhus o/el inomhus i anslutning till ishallen beroende på väder.

Lägeravgift 14-15 juli 2018: 1000 kr per deltagare med övernattning,

500 kr per deltagare på  bandyalternativet (endagsläger)


Lägeravgiften på 1000 kr inkluderar: tränaravgift, isträning, fysträning, inkvartering och måltider (obs! kostnad för inkvartering och måltider ingår oavsett om man väljer att bo på lägret eller ej)

Lägeravgiften på 500 kr inkluderar: tränaravgift, isträning, fysträning och måltider lördag eller söndag

OBSERVERA ATT 200 KR AV LÄGERAVGIFTEN ÄR ATT BETRAKTA SOM ANMÄLNINGSAVGIFT OCH DENNA SUMMA ÄR EJ ÅTERBETALNINGSBAR


Anmälan skall skickas in SNARAST och hela lägeravgiften ska vara betalad senast 31 maj 2018/ så snart som möjligt efter anmälan (gäller efter 31 maj)

Betalning skall skickas till:  Västergötlands Konståkningsförbund. Bankgiro nr 5641-7801

Åkarens namn och födelseår måste anges på inbetalningskortet. OBS! Viktigt att samma namn anges som på inskickad anmälan för identifiering av betalning! Inbetalning av lägeravgiften innebär att du som vårdnadshavare har accepterat de villkor som finns beskrivna i detta dokument.

Anmälan görs via formulär som du hittar på denna länk.

Avbokningsregler:

2018-05-01 till 2018-05-31 kan du avboka oavsett anledning och återbetalas 100% av lägeravgiften utom anmälningsavgiften på 200 kr

2018-06-01 till lägerstart kan du endast avboka mot uppvisande av giltigt läkarintyg och då återbetalas 50% av lägeravgiften utöver anmälningasvgiften.

Under pågående läger återbetalas inte lägeravgiften.

Vi uppmanar åkarna att se över sitt försäkringsbolags/hemförsäkringens regler

 

Information och praktiska tips om mini-lägret mm

InkvarteringRudenschöldskolan,  1 km från ishallen. OBS! Åkare skall ha fyllt 8 år för att bo på lägret. Yngre åkare välkomnas som dagelever på lägret eller kan övernatta på skolan tillsammans med en vårdnadshavare i mån av plats Extra kostnad för kost o logi tillkommer för den vuxne a 300 kr.

Egen säng, kudde och sängkläder medtages. Dubbelsäng/madrass ej tillåtet, då flera åkare ska få plats i varje rum.

Obs! Ingen camping i anslutning till ishallen är tillåten. Privat boende/camping: kontakta Lidköpings turistbyrå. 

Då cykelväg finns mellan skolan och ishallen är det bra att ha cykel med sig. Observera att barnen ska klara att cykla själva utan tillsyn av vuxen, om de tar cykel med sig. Alla åkare på lägret ska ha förmågan att klara av att knyta skridskor, passa träningstider och ta ansvar för sig själva. Känner man att barnen är för unga att ta detta ansvar så ska man som förälder finnas tillgänglig för att hjälpa barnen. Det finns fin badplats nära lägret men allt bad är vårdnadshavarens ansvar. Lägret tar inte ansvar för någon tillsyn vid bad.

För ett lyckosamt läger behöver vi ett par engagerade lägerföräldrar till årets miniläger. Lägerförälder bor och äter gratis på lägret samt erhåller 300 kronor i rabatt på avgiften för en deltagande åkare på minilägret. Är du intresserad kan du ange det i din anmälan. Även förälder som önskar bo och äta med sitt/sina barn på skolan måste ange detta i anmälan (gäller endast åkare yngre än 8 år).

Bekräftelse och ytterligare Information skickas ut till anmälda deltagare senast vecka 23.

Preliminära scheman och grupper kommer att finnas på VKF:s hemsida http://www.svenskkonstakning.se/DISTRIKTEN/VastergotlandsKonstakningsforbund/SkatingCamp/ så fort de är klara.

Förfrågningar besvaras av Maria Johansson, VKF; marjo.thn@gmail.com

Mobiltelefon: 070-35 62 549  - tillgänglig kl 18-21 vardagar. (skriv sms och meddela att det gäller Minilägret om du ej får svar)