Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning

VÄLKOMMEN TILL JULLOVSLÄGER 2-5 JAN 2019
2018-12-08 20:30
foto: Ebba Britmer phb@mediafoto
Vi erbjuder tre olika alternativ beroende på åkare:

Tävlings-/Motionsåkare: 3 ispass per dag plus träning off-ice och teori
Kostnad: 900 kr per deltagare

Åkare i fortsättningsgruppen: 2 ispass per dag plus träning off ice
Kostnad: 600 kr per deltagare

Åkare i skridskoskolan; 1 ispass per dag (endast isträning)
Kostnad: 300 kr per deltagare

Enklare mellanmål som frukt och dryck kommer att serveras till åkarna.
För lunch tillkommer en avgift på 70 kr per deltagare per dag (sammanlagt 280 kr/4 dagar). Det går även bra att förvara och värma egen, medhavd mat om man hellre önskar det. Ange om du önskar beställa lunch i din anmälan. 

Schema och gruppindelning för lägret kommer att presenteras senast 30 december på hemsidan och skickas ut till anmälda deltagare. Räkna med att vara på plats för ombyte/uppvärmning MINST 30 minuter innan ditt första pass och att lämna ishallen ca en timme efter sista passet. Blir det problem med transporter (hämtning/lämning) - maila till: kktv@live.se så försöker vi hitta en lösning.

Vi prioriterar åkare från KK TV, men åkare från andra klubbar är självklart välkomna.

Huvudtränare på lägret: Sanna Norén (4A) och Ellen Nyman (2B) samt assisterande tränare för skridskoskolan med lägst utbildning Grund.
Teoripass för tävlings/motionsåkare kommer att ledas av Johanna Johansson, som verkar som Regional Tävlingsdomare för KK TV och får döma stjärn-/klubb- och A-tävlingar inkl DM i singelåkning. Johanna kommer att prata om domarens perspektiv på konståkning för tävlingsåkare på olika nivåer. 

Under lägret kommer vi även att prata om klubbens värdegrund och uppförandekod och annat som är viktigt för alla våra aktiva medlemmar att känna till inför ansökan om elitlicens inför nästa säsong. 

Observera att all ordinarie träning är inställd dessa dagar!

Du hittar länken till anmälan HÄR

Vi behöver hjälp av lediga föräldrar eller mor-/farföräldrar som kan tänka sig ställa upp under några timmar dessa dagar för att det ska fungera smidigt på lägret och kännas tryggt för våra åkare. En sammanställning över vad som förväntas och vilka uppgifter som ska utföras hittar du här.

OBSERVERA att det är godisförbud på lägret. Även så kallade energidrycker är otillåtna. Det är för att åkarna ska orka träna som de behöver välja mat och frukt framför godis och söta drycker.

VÄLKOMNA TILL JULLOVS-LÄGRET!