SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg
Konståkning

Snart dags att anmäla sig som tävlingsfunktionär till Trollstjärnan
2018-01-02 21:59
Här och på flera andra sidor som vänder sig i första hand till klubbens tävlingsåkare/föräldrar har vi valt att lägga ut en blänkare om att det snart är dags för tävling igen i Trollhättans ishall.(Trollstjärnan 27-28 januari)  Då behöver vi hjälp från både aktiva och föräldrar som kan ställa upp som funktionärer. Vilka typer av uppgifter det gäller kan du läsa mer om i detta dokument. Bland annat behövs grindvakter, musikspelare, café-försäljare, speaker med mera.

 Inom kort kommer vi att lägga ut en länk med schema för tävlingsdagarna där det går bra att anmäla sig. Observera att för åkare/föräldrar i våra tävlingsgrupper är det ett krav att man ställer upp och jobbar på något sätt i samband med klubbens arrangemang.  Föräldrar i fortsättningsgrupp och skridskoskola är självklart också välkomna att hjälpa till.